7th International Youth Conference on Energy 2019 konferencia

2019. február 18.

7th International Youth Conference on Energy 2019 konferencia Szervező Bizottsága nevében szeretnénk egy kedvezményes lehetőséget ajánlani Önnek, melyből mind Ön, mind a diákjai bőven profitálhatnak.

Néhány információ a konferenciáról:
Helyszín: Bled, Szlovénia
Dátum: 2019. július 3-6.
Az esemény fő célja, hogy a fiatal szakembereknek (BSc, MSc, PhD hallgatóknak) bármely energetikához kapcsolódó témában publikációs lehetőséget biztosítson, miközben nemzetközi szinten ismerkedhetnek meg a világ minden tájáról érkező fiatal mérnökökkel és kutatási témáikkal. Az elfogadott cikkek az IEEE Xplore-ban jelennek meg, egyes kiválasztott publikációkat folyóiratokba, valamint az IEEE IAS Transactionbe terjesztünk fel.

Az absztrakt beküldési határidő: március 20.
A cikkek beküldési határideje március 25.

További részletek és naprakész információk a konferencia honlapján és Facebook oldalán érhetőek el. Bármilyen felmerülő kérdés esetén az info@iyce-conf.org címen érdeklődhetnek!

Ebben az évben Invited & Special session proposalt kínálunk fel (a regisztrációs díjat elengedjük) azon professzorok számára, akik további 6 teljes regisztrációs díjat fizető résztvevőt invitálnak az eseményre (a kedvezmény csak abban az esetben él, ha mind a 6 hallgató paperje elfogadásra kerül). Amennyiben a regisztrált résztvevők cikke hasonló témát ölel fel, külön szekciót biztosítunk Nekik. Invited & Special session proposal határideje március 1. Amennyiben szeretne részt venni a kedvezményben, kérem, írjon a fent megadott e-mail címre, és egy saját kódot biztosítunk Önöknek, melyet az absztraktok feltöltésekor kell megadni.

Remélem felkeltettük érdeklődését, és kérem, továbbítsa a lehetőséget azon kollégái és diákjai számára, akiket érdekelhet a konferencia!

Előre is köszönjük az együttműködést!
Tisztelettel,

A szervezőcsapat