Climate-KIC Accelerator powered by KPMG startup program

2019. március 01.

Jelentkezz zöld ötleteddel és indítsuk el együtt sikeres cleantech startupodat!
Jelentkezési határidő március 10.-ig meghosszabbítva!

Az Accelerator programban évente több tucat ötletgazdával dolgozunk együtt, hogy innovatív ötletét közösen piacképessé fejlesszük és gazdaságilag életképes vállalkozássá formáljuk. Ezúttal a KPMG is hozzájárul a programban résztvevő startupok sikeres üzleti fejlődéséhez és extra mentorálást biztosít a legjobb csapatok számára. 

Jelentkezem!

Most rajtad a sor!

Háromlépcsős inkubációs programunk során segítünk neked az üzleti modellt kialakítani, kiismerni a piac működését és felkészítünk a befektetők keresésére is. A legjobbak anyagi támogatásban is részesülhetnek.

Mit ad a startupodnak az 1. szakasz?

A Stage 1 célja, hogy támogassa a kezdő stádiumú startupokat az üzleti modelljük és egyedi terméktulajdonságuk finomításában, fejlesztésében. A jelentkezőknek lehetőségük van az első prototípusok elkészítésére, és segítséget kapnak az ipari szereplők felől érkező visszajelzések értékeléséhez. Ebben a szakaszban a startupok akár kapcsolatba léphetnek a már későbbi stage-ekben szereplő, érettebb társaikkal, de heti szinten vehetnek részt konzultációkon az ország legtapasztaltabb mentoraival is, valamint csatlakozhatnak a Climte-KIC európai hálózatához és részt vehetnek annak rendezvényein.

 

Mit ad a startupodnak a 2. szakasz?

A Stage 2-ben az Accelerator program elvezeti a startupokat a részletesen kidolgozott üzleti modelljük mentén a következő fázisba: a validációhoz és a vásárlók megszerzéséhez. A startupok itt már az első vásárlóik megszerzésére és az üzleti modelljük iteratív validációjára koncentrálhatnak, miközben továbbra is szakértői támogatást kapnak mentorainktól és coachainktól az inkubációs workshopokon, egyéni konzultációkon. Ezeknek a jóval érettebb startupoknak lehetőségük lesz több hazai és nemzetközi rendezvényen bemutatniuk vállalkozásukat, ezáltal növelve a saját kapcsolati rendszerüket.

 

Mit ad a startupodnak a 3. szakasz?

Az utolsó, harmadik stage-ben az Accelerator program felkészíti a vállalkozásokat a jövendőbeli befektetésekre. A csapatok eközben is részt vehetnek a rendezvényeinken, workshopjainkon, és konzultálhatnak coachainkkal, mentorainkkal. Ebben a szakaszban a startupok segítséget kapnak a potenciális befektetőkkel történő tárgyalásokra való felkészülésben, és beléphetnek egy hatalmas partneri és befektetői kapcsolati hálózatba.

 

Légy Te a legjobb!

A nagy potenciállal rendelkező, és a programban sikeresen szereplő vállalkozások akár 40 ezer Euro támogatásban részesülhetnek.

Miért jelentkezz az EIT Climate-KIC Accelerator programba?

• A legígéretesebb ötlet 40 000 Euro vissza nem térítendő támogatást kap.
• Tapasztalt mentoroktól tanulhatsz és igény szerint konzultálhatsz a legjobb szakértőkkel. 
• A nyertes a támogatást 100%-ban üzlete fejlesztésére szánhatja, nem kell visszatéríteni belőle.
• A sikered a Te sikered, így senkinek sem kell a startupodból részesedést adnod ahhoz, hogy részt vehess a programban.