FRISSÍTVE! Online záróvizsgával kapcsolatos információk

2020. június 23.

Tisztelt végzős Környezetmérnök Szakos hallgatók!

 

A COVID-19 járvány miatt a 2019/20. tanév II. félévének záróvizsgáját július. 7-8. napokon online fogjuk lebonyolítani, melynek részleteit pontosan megismerhetik a következő dokumentumban. A záróvizsga zökkenőmentes menete érdekében jún. 30-án 10 órától próbabejelentkezést, tájékoztatót tartunk.

A Microsoft Teams beszerzésének módjáról és használatáról a mellékelt leírásban tájékozódhatnak.

"A Teams beszerzéséhez tehát a következő két lépés szükséges:

1. Office 365 programcsomag (egyetemi felhasználói fiók) igénylése.
1.1. Hallgatóknak az alábbi oldalon keresztül: https://o365.uni-obuda.hu/.

Ennek eredményeként a hallgatók egy @stud.uni-obuda.hu végű felhasználónevet kapnak, értelemszerűen egy hozzá tartozó jelszóval.
A kapott jelszót célszerű azonnal megváltoztatni a https://www.office.com/ oldal Bejelentkezés gombján keresztül.

A szoftver a https://products.office.com/hu-hu/microsoft-teams/download-app oldalról Windows-, Mac, iOS- és Android-rendszerre egyaránt letölthető és telepíthető."

Ha valakinek a leírás mellett sem sikerülne az Office 365 regisztráció (ami a Teams letöltéséhez és használatához szükséges) akkor kérjük keressék fel az Informatikai Osztályt (support@uni-obuda.hu e-mail címen).

FRISSÍTÉS: Emellett a leírás mellett az intézet is készített egy Teams leírást, ami a telepítésről (itt egy alternatív regisztrációs folyamat is ismertetésre kerül, arra az esetben, ha a "Microsoft Teams rövid útmutató" mellékletben leírtak szerint nem sikerülne a regisztráció) és az online államvizsgához történő csatlakozásról szól, ez is megtalálható a mellékletek között.

A  tájékoztatón megismerhetik a vizsgabeosztásukat és próbavédésre is lesz lehetőségük.

Az államvizsgával kapcsolatos egyéb információk, menetrend, fontosabb dátumok szintén a mellékelt dokumentumban találhatóak.

Eredményes felkészülést kívánunk!