Kémiai Előadói Napok felhívás 2018

2018. augusztus 28.

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a Magyar Kémikusok Egyesületének Csongrád Megyei Csoportja az idei évben is megrendezi a Kémiai Előadói Napokat. Mellékeltenküldöm a hivatalos felhívást a 2018. október 15‒17.-én megrendezésre kerülő XLI. Kémiai Előadói Napokról.

A rendezvényre fiatal szakemberek, kutatók, hallgatók és PhD-hallgatók jelentkezését várjuk a kémia bármely területéről. Az előadás alapját képező anyagok a konferenciát kísérő kiadványban is megjelennek (elektronikus hordozón, ISBN számmal). Megfelelő számú jelentkező esetén egy angol nyelvű szekciót is indítunk. A jelentkezés díjköteles, a részvétel díja 13000,- Ft, de Magyar Kémikusok Egyesülete Tagoknak csak bruttó 8000,- Ft.

A jelentkezési lap kitöltésére szolgáló linket hamarosan küldjük.

Kérjük, hogy jelentkezési szándékukat/hallgatóik jelentkezési szándékát az absztrakttal együtt a kenszeged@gmail.com-ra küldött üzenetben is erősítsék meg, valamint a befizetésről szóló igazolást (és az absztraktot is) mellékeljék 2018. szeptember 30.-ig. Az előadásösszefoglaló elkészítéséhez az útmutatót és a templátot, valamint a szállásokkal kapcsolatos információkat  az MKE Csongrád Megyei Csoport honlapja (www.mke-szeged.hu) tartalmazza. 

Bármilyen további kérdésével forduljon hozzánk bizalommal. Sürgős esetben kérjük, tárcsázza a 06/30 4665-749-es telefonszámot.

Konferenciánk díszelőadója az idei évben, Dr. Kaizer József, egyetemi tanár a Pannon Egyetemről. Előadásának címe: Vastartamú oxidoreduktáz enzimek szintetikus modelljei. 

A konferencia nyilvános, az előadások megtekintésére mindenkit nagy szeretettel várunk!

Elnézést, aki már egy korábbi címlista tagjaként többször megkapta üzenetünket!

Tisztelettel:
a Szervezők