K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2017 pályázati felhívás

2017. február 16.

A K&H Csoport ösztöndíjpályázatot hirdet a magyarországi agrárképzést folytató egyetemek és főiskolák alap-, mester- és PhD képzésben résztvevő hallgatói számára. Az ösztöndíj célja, hogy anyagi támogatással segítse az agrárágazat egészségesen fenntartható, hosszú távú fejlődését szem előtt tartó hallgatók tanulmányát, kutatómunkáját. A pályázatban három kategóriában összesen maximum 8 hallgató nyer ösztöndíjat.

A K&H Csoport, mely az agrárfinanszírozás piacvezető szereplője, és elkötelezett híve a fenntartható agráriumnak, idén is ösztöndíjpályázatot hirdet a magyarországi agrárképzést folytató egyetemek és főiskolák hallgatói számára. Az idei évtől az agrár felsőfokú mester és PhD képzés hallgatói mellett az alapképzés, illetve az agrárközgazdász és állatorvosi képzések tanulói is részt vehetnek a pályázaton.

A K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat célja továbbra is az, hogy anyagi támogatással segítse azon hallgatók tanulmányát és kutatómunkáját, akik az agrárágazat fenntartható fejlődését, hatékonyságnövelését tartják szem előtt. A pályázat három – PhD, mesterképzés, alapképzés – kategóriájában összesen nyolc hallgató nyer támogatást. Az ösztöndíjra a fenntartható agrárium témakörére, azon belül is a hatékonyságnövelésre fókuszálva PhD kategóriában egy PhD tézisfüzettel, mesterképzésen egy TDK dolgozattal lehet jelentkezni. Az újonnan bevezetett alapképzés kategóriában egy, az általunk megadott témában készült kétoldalas szakmai dolgozattal jelentkezhetnek a hallgatók.

Az elmúlt két évben nagy örömünkre szolgált azt látni, hogy a fenntartható agrárium kérdése a fiatal generáció számára is kiemelt fontosságú, hiszen eddig összesen 11 felsőoktatási intézmény 103 tehetséges hallgatója nyújtotta be szakmai munkáját. Közülük 13-an kaptak anyagi és szakmai támogatást tanulmányuk és kutatómunkájuk folytatásához.

A pályázati kiírás, adatlap és összegzés minta online, az alábbi linken érhető el: https://www.kh.hu/csoport/fiatalok-oktatasa

 

Ösztöndíjpályázat pályázati kiírás letöltése