K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat - 2021

2021. március 08.

A K&H Csoport vezető, innovatív pénzügyi intézetként felelősnek tekinti magát azért a társadalomért és környezetért, amelyben működik. Elkötelezett a hosszú távú, fenntartható fejlődés mellett, így  kiemelt figyelmet fordít a fiatalok oktatására, valamint a környezetvédelemre. 2021-ben ezért immár hetedik alkalommal hirdetjük meg a K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázatot, amelynek célja, hogy anyagi támogatással segítse az agrárágazat fenntartható, hosszú távú fejlődését szem előtt tartó hallgatók tanulmányát, kutatómunkáját.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt hat évben összesen 18 felsőoktatási intézmény 303 tehetséges hallgatója nyújtotta be színvonalas szakmai munkáját, akik közül 45-en kaptak összesen 6,8 millió forint támogatást kutatómunkájuk folytatásához.

Idén a K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázatra a körforgásos gazdaság témában, többek között a természeti erőforrásokkal való felelős bánásmódra, a pazarlás csökkentésére, újbóli felhasználásra, valamint a keletkező hulladék hasznosulására várjuk a fiatal agrárszakemberek innovatív ötleteit.

A pályázatra 2021. szeptember 30-ig lehet jelentkezni.

További részletek:

 

K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2021 pályázati felhívás 394KB PDF

K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2021 pályázati adatlap 88KB DOCX

K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2021 pályázati adatlap - összegzés - minta 88KB DOCX