Országos Környezetmérnök Hallgatók Konferenciája (OKHK) igényfelmérés

2019. október 29.

Kedves Környezetmérnök Hallgató!

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem kezdeményezésével és koordinálásával megkezdődött az Országos Környezetmérnök Hallgatók Konferenciája (OKHK) nevű fórum szervezése. Ez a kezdeményezés felöleli az ország minden olyan egyetemét (szám szerint 12-t), ahol környezetmérnök képzés folyik, továbbá a későbbiekben nemcsak a környezetmérnök hallgatókat várja, hanem a végzett környezetmérnököket, más műszaki szakembereket és a környezetvédelem iránt elhivatottakat is. Az eseményen részt vennének az egyetemeken kívül állami és versenyszférából érkező résztvevők (munkáltatók) is, akik expóval és tapasztalataik megosztásával segítik a konferenciát. A tervek szerint az OKHK egy minden évben megtartott és ezzel hagyományteremtő ifjúsági konferenciává nőné ki magát.

A rendezvény célja egy közösség létrehozása, az Egyetemek lelkes és elhivatott hallgatói közt, akik minden évben üléseznek, fórumot tartanak, tanácskoznak a szakma aktuális kérdéseiről, belföldi és külföldi helyzetéről, továbbképzési, fejlődési lehetőségeiről.

A konferencia tervezett időpontja a 2020/2021-es tanévre lesz datálható, helyszíne pedig Budapesten a Nemzeti Közszolgálati Egyetem. A programterv a következő kulcsszavak szellemében épül fel: Előadások, Tudomány, Környezetvédelem, Tapasztalatcsere, Kapcsolatépítés.

Ennek a főleg környezetmérnökökből álló közösségnek a megszervezéséhez szeretném a segítségedet kérni az alábbi, 4 kérdéses igényfelmérő Google Form kitöltésével. A pár perces közreműködésed nagyban segítené szervező munkánkat! 

A Form kitöltési határideje október 31. (CSÜTÖRTÖK)!!!! és az alábbi címen érheted el: 
https://docs.google.com/forms/d/1JXbfMm0CU0tv_OK0n_Uv54U3rwjvTxxbUvNko0qSPQo/viewform?edit_requested=true

Kérdés esetén keress bátran.

Előre is köszönjük a segítségedet:

 

Vadas Tamara Gabriella
RKK HÖK Elnök

vadas.tamara@hok.uni-obuda.hu
+36202394744