Szakmai gyakorlati lehetőség a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt.-nél

2018. május 14.

2018 – ban is várjuk azokat a környezetmérnök hallgatókat, akik érdeklődnek a hulladékgazdálkodás iránt és szeretnék megismerni az FKF Nonprofit Zrt.-t és az ország egyetlen kommunális hulladékhasznosító üzemét, amelyben a települési szilárd hulladék energetikai hasznosításra kerül.

Főbb tudnivalók:

  • A szakmai gyakorlat alatt a hallgató megismerheti a Társaság legfontosabb telephelyeit (Hulladékhasznosító Mű, pusztazámori lerakó), speciális, részletesebb körbevezetés keretében.
  • A gyakorlat alatt, egy, a Társaság működéséhez,  a hulladékgazdálkodáshoz  kapcsolódó (előre egyeztetett) témát kell kidolgozniuk 10-20 oldalnyi terjedelemben, vagy internetes kutatómunkát végezniük.
  • A szakmai gyakorlat ideje alatt a saját laptopjukkal tudnak dolgozni, internet elérést biztosítunk.

· A hallgatók munkahelye a Társaság 1151 Mélyfúró u. 10-12. szám alatti telephelyén, a Fővárosi Hulladékhasznosító Műben lesz.

  • Díjazást fizetni nem tudunk.

A jelentkezőkkel szeretnénk személyesen is találkozni felvétel előtt.

Jelentkezni Weimann-Szabó Krisztinánál a weimannk@fkf.hu e-mail címre megküldött fényképes önéletrajzzal lehet. A levélbe kérjük, írja meg, hogy mennyi időre szeretne jönni, és mikor tudna legkorábban kezdeni.