Startup Plastic Surgery

A KIK egy tudásmegosztási és kapcsolatteremtési felületet biztosít mindazoknak, akik szokásaik és kapcsolati rendszerük révén tenni szeretnének egy karbonsemleges jövőért. Követőink számára olyan oktatási és vállalkozásfejlesztési programokat kínálunk, amik segítenek megvalósítani ezt a célt. Elhivatottak vagyunk abban, hogy segítsük és támogassuk azokat a feltörekvő startupokat, ötletgazdákat és magánszemélyeket, akik greentech ötletükkel szeretnének piacra lépni.
 

Startup programjaink célja, hogy az ötletgazdák greentech ötleteiket piacképes üzleti vállalkozássá fejlesszék.
2013 óta több mint 200 startupot támogattunk, amely során több mint 1800 óra coaching és mentoring támogatást biztosítottunk számukra, illetve 1 millió eurónyi vissza nem térítendő támogatást osztottunk szét a legjobb csapatok között.

A 2020-ban indult accelerator programunk, a Startup Plastic Surgery, a műanyag teljes életciklusában megjelenő innovációs megoldásokra fókuszál.

Van egy jó ötleted a műanyaghasználat vagy műanyag alapanyag újragondolására?

Akkor a Startup Plastic Surgery 2022 program neked szól. Olyan startup ötleteknek segítünk megvalósulni a 4 hónapos időszak során, amelyek megoldást nyújtanak a műanyag által okozott környezeti és egészségügyi kihívásokra.
 

A Klímainnovációs Közösség egyedi startup programjára olyan ötleteket várunk, amelyek az alábbi innovációs területeken nyújtanak megoldást:

  • Műanyag-helyettesítő termék fejlesztésére vonatkozó innovációk pl. élelmiszercsomagolóanyag innováció;
  • Műanyag előállítás, újrahasznosítás, újrahasználat során felmerülő folyamatinnováció vagy üzleti modell innováció;
  • Új technológiák alkalmazása a műanyagot felhasználó szektorokban, különös tekintettel az élelmiszeriparra és vendéglátásban;
  • Műanyag termékek használatával kapcsolatos fogyasztói szokások megváltoztatására vonatkozó törekvések

Most rajtad a sor! Fejleszd ötletedet és kerülj kapcsolatba iparági szereplőkkel a programunkban:

A Startup Plastic Surgery programunk üzleti coachingot, iparág fókuszú szakmai támogatást és networking eseményeket nyújt a résztvevő csapatoknak a 4 hónapos időszak során, ezáltal segíti piacképessé és gazdaságilag életképes vállalkozássá formálni a kezdeti fázisú startup ötleteket. A teljes program egy pitch versennyel zárul, amely során a csapatokat szakmai zsűri értékeli és a legjobbak számára a Hiventures gyorsított eljárású befektetési lehetőséget ajánl fel 15 millió forint értékben.

A jelentkezés várhatóan 2022 tavaszán nyílik meg. Már most van egy ötleted? Akkor kattints a lenti gombra és töltsd ki a formot

További információ: https://startup-plastic.hu/