Szolgáltatásaink

Az OE RKK Környezetmérnöki és Természettudományi Intézet (KTI) környezetvédelmi és munkavédelmi, szakértői, oktatási, kutatás-fejlesztési és innovációs szolgáltatások biztosításával is áll ipari partnerei rendelkezésére.

Hazai és nemzetközi pályázatok konzorciumi vagy alvállalkozói partnereként várjuk a megkeresést és a közös munkát.

Örömmel fogadunk minden a környezetvédelem, munkavédelem területekhez tartozó szakmai megkeresést.

Cégek és magánszemélyek számára is biztosítunk továbbképzéseket, tanfolyamokat.

Az Intézet laboratóriumai Budapesten a III. kerületben az Egyetem Doberdó úti épületeiben találhatók.

A KTI az alábbi területeken nyújt szakmai szolgáltatásokat vállalatok részére:

 • felszíni vizek vízminőségi vizsgálata és vízhozammérés,
 • levegő porszennyezettség (PM10 és 2,5) vizsgálata, munkahelyi szállópor mérése,
 • zajszennyezettség mérése, zajtérkép készítése, UVA és UVB sugárzásmérés, rezgésmérés, fény és megvilágítás mérés,
 • kémiai-analitikai laborvizsgálatok,
 • szakértés, szakmai vélemény,
 • szakmai tanulmányok készítése,
 • céltanfolyamok (az adott igénynek megfelelő tartalommal és időtartammal, akár külső helyszínen is),
 • egyéni szakmai konzultációk.

A szolgáltatásaink igénybevételének menete:

 1. Kérjük ajánlatkérő partnereinket, hogy az adott műszaki probléma pontos megfogalmazásával, vagy az oktatni, kutatni kívánt terület pontos megjelölésével és a partner telefonos elérhetőségével, emailben keressék meg az intézet vezetőjét a bodane.rita@rkk.uni-obuda.hu  email címen.
 2. Az Intézet munkatársai egyeztetés céljából telefonon és emailben keresni fogják Önöket a kérés beérkezését követő napokban, hogy a feladat részleteit egyeztessék Önökkel.
 3. Ezt követően írásbeli árajánlatot küldünk a partnernek (adott esetben indikatív árajánlatot). Az árajánlat tartalmazza a munka pontos megnevezését, az elvégzendő feladat részleteit, az együttműködés menetét és a szolgáltatás teljesítésének részleteit, a határidőket, az ajánlat érvényessége és a szolgáltatási árat.
 4. A szolgáltatási ár függvényében, ha az ár eléri, vagy meghaladja az 1.000.000 Ft-ot vállalkozói/szolgáltatási szerződést kell kötnünk, ha az ár ez alatt marad, egyszerű írásbeli megrendeléssel is igénybe vehető az adott szolgáltatás.
 5. Amennyiben az árajánlatot elfogadják, kérjük, hogy az árajánlat elfogadásáról és a szolgáltatásról cégszerűen aláírt megrendelést küldjenek (elektronikusan és postai úton a 1034 Budapest, Doberdó út 6 címre) az Intézetnek, amelyet visszaigazolunk.
 6. A feladat elvégzése az írásbeli megrendelés megérkezése, vagy a szerződéskötés után kezdődhet.
 7. A feladat elvégzését követően az Intézet megküldi az árajánlatban és a megrendelésben rögzített módon az eredménydokumentumot, vagy egyéb módon teljesíti a feladatot.
 8. Kérjük, hogy a teljesítést követően 3 napon belül állítsák ki a teljesítésigazolást, ami alapján az Egyetem kiállítja a számlát.
 9. Az ellenszolgáltatás esedékessége a számla vevő általi kézhezvételétől számított 30 naptári nap, fizetés postai átutalással az Egyetem számlaszámára történik.
 10. a Teljesítésigazolással és számlázással kapcsolatban Kaszás Júlia tud Önöknek felvilágosítást adni. Keressék őt bizalommal a 06-1-666-59-41 telefonon, vagy emailben a kaszas.julia@rkk.uni-obuda.hu email címen.

Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink találkoznak az Önök elképzeléseivel, és reméljük, szakértelmünkkel állhatunk majd a rendelkezésükre.

Tisztelettel várjuk megrendelésüket.