Duális környezetmérnök BSc

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar környezetmérnöki képzésén 2022. szeptemberétől indult a  duális képzés. A képzés célja, hogy a hallgatók a leendő szakképzettségüknek megfelelő munkahelyen, munkakörben összekapcsolják az elméleti és a gyakorlati ismereteket, fejlesszék a munkafolyamatokban a szakma gyakorlásához szükséges munkavállalói kompetenciákat. A teljes képzési időn átívelően gyakorlati jártasságra tegyenek szert, valamint fejlesszék a munkafolyamatokban a személyi kapcsolatokat és az együttműködést.

Amennyiben a duális képzési formát választod, akkor tanulmányaid során egyidejűleg leszel az egyetem nappali tagozatos hallgatója, és a gyakorlati oktatást nyújtó vállalat hallgatói munkaszerződés keretében foglalkoztatott gyakornoka. Amellett, hogy naprakész szakmai gyakorlati ismereteket sajátíthatsz el, és a legújabb technológiákat ismerheted meg az adott cégnél, a képzés teljes időtartamára fizetést is kapsz tőlük. Így a tanulás mellett pénzt is keresel, önfenntartóvá válhatsz már az egyetemi éveid alatt.

Mi a teendő, ha a duális képzési formát választod?

  1. Válassz a kar duális partnercégei közül! Oldalunkon közvetlen linket találsz minden partnercég oldalára.
  2. A felvi.hu oldalán jelentkezz az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karán a környezetmérnök BSc nappali képzésre!

Amennyiben a felsőoktatási felvételi eljárás és a céges kiválasztási eljárás is sikeres, tanulmányaid megkezdésével egyidejűleg megkezdheted gyakorlati tanulmányaidat hallgatói munkaszerződés keretében az adott cégnél.

Információ:

További információ:
Berecz Norbert Lajos (berecz.norbert@uni-obuda.hu)

Bővebb tájékoztatás:

Környezetmérnök BSc duális képzést bemutató prezentáció

http://duo.uni-obuda.hu/

Óbudai Egyetem Tanulmányi Ügyrendje

Vállalati partnereink a duális képzésben: