Új duális partner a környezetmérnök BSc képzésben – Bemutatkozott az Encotech Kft

2023. október 26-án bemutatkozott új BSc duális partnerünk, az Encotech Kft.  első éves nappali tagozatos környezetmérnök hallgatóinknak.  A céget Nahaj Dániel fejlesztési vezető, korábban nálunk végzett környezetmérnök képviselte. A duális képzésbe 2023. február 1.-től van lehetőség egy hallgató számára bekapcsolódni ebben az oktatási tanévben.

A duális partner bemutatkozása előtt Bodáné Dr. Kendrovics Rita a Környezetmérnöki és Természettudományi Intézet igazgatója bemutatta a duális képzést tanulmányi oldalról, melynek bemutató anyaga elérhető a https://kti.rkk.uni-obuda.hu/dualis-kornyezetmernok-bsc/ link alatt.

A duális képzésre a pályázat beadási határideje 2023. december 5. részei egy önéletrajz és egy motivációs levél. A pályázatot Iga Benedek operatív igazgatónak kell küldeni az iga@encotech.hu e-mail címre.

Az eseményen Lakos Lilian 2. évfolyam duális környezetmérnök hallgató is megosztotta már meglévő tapasztalatait a pályázati folyamattal és a duális tanulmányaival kapcsolatban, melyet a Vajdapapír Kft-vel közös együttműködésben végez.