ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA 2024 – Kedvezményes előjelentkezési határidő: 2024. május 31.

2024. október 1-3. között kerül megrendezésre az ENVIRONTEC 1. Nemzetközi környezetipari, hulladék-, vízgazdálkodási és fenntarthatósági szakkiállítás. A magyar kiállítási piacon hiánypótló rendezvény a HUNGEXPO Zrt. és a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének együttműködésében valósul meg. A helyszín pedig az a megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ, amely ma már a kelet-közép európai régió legmodernebb konferencia és kiállításközpontja.

Jelentkezési anyag // Bővebb információ

Honlap és regisztráció:

https://kszgysz.hu/szovetsegi-rendezvenyek/save-the-date-2024-ben-budapesten-nyilik-az-environtec-powered-by-okoindustria-nemzetkozi-kornyezetipari-kiallitas

A kiállítás fókuszában:

A 21. század egyik legfontosabb kérdése: hogyan tudjuk a társadalmunk, gazdaságunk, ipari tevékenységük átalakításával, alkalmazkodási praktikákkal élhető szinten tartani környezetünket és kiszolgálni a mitigációban és a rezilienciában érdekelt és aktív gazdasági szereplőket?

A kiállítás célja, hogy a legfrissebb ágazati és iparági trendek, EU-s szabályozás (taxonómia, ESG, ESRS, CSRD), környezeti technológiák iránt érdeklődő szakmai látogatók megismerjék a hazai és nemzetközi környezetipar innovációit, hatékony megoldásait és a régiós üzleti platformnak köszönhetően új üzleti kapcsolatokat építsenek a jövőbeni együttműködésekhez.

Akik már kiállítóink:

Néhányan azon cégek közül, akik már több száz négyzetméter területet lefoglalva biztosan jelen lesznek az őszi eseményen: 3B Hungária Kft., 3W Systems Kft., Agriapipe Kft., Bauer Kft., Encotech Kft., FO-VILL Energy Kft., Grand Union Kft., Green Lab Magyarország Kft., H-TRIÓ Kft., Lutz Szivattyúk Magyarország Kft., ORWAK Magyarország Kft., Oxyma Systems Kft. Zábrák Kft.

Szintén kiállítónk lesz az ENVIROTIS Zrt., melynek gazdasági igazgatója, Bozsik István mondja el a vele készült interjúban, hogy miért tartja fontosnak, hogy részt vesznek az ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA szakkiállításon:

ENVIRONTEC Díj:

Díjazni kívánjuk a kiállított termékek közül a legkiválóbbakat, példaként állítva azokat a szektor valamennyi szereplője számára. A kiállítói pályázatokat egy szakmai zsűri értékeli, melyek közül a legkiválóbbaknak ítéli oda az ENVIRONTEC Díjat. Nem titkolt célunk ezzel, hogy a környezetipar területén tevékenykedők számára olyan értéket teremtsünk, mely egyben jelenti majd a teljes szakma elismerését is.

Tervezett programok a KSZGYSZ szervezésében:

  1. október 1. – „Mi vár ránk? Éghajlatváltozás, klíma, levegőminőség”
  2. október 2. – „RE-BROWN Kármentesítés és barnamezős beruházások”
  3. október 3. – ”Körforgásos gazdaság, hulladékgazdálkodás – Megelőzés, újrahasználat, hasznosítás”

Valamint további szakmai konferenciák, workshopok, kerekasztalbeszélgetések, B2B találkozók, élő bemutatók, startup hub és állásbörze.

Nemzetközi célok:
– A régióban egyedülálló hazai és nemzetközi szakmai csúcstalálkozó létrehozása.
– A kis- és középvállalkozások számára nemzetközi üzleti fórum biztosítása, valamint külpiaci megjelenésük támogatása, exportra jutása állami szerepvállalással.
– Bekapcsolódni a globális környezetvédelmi programokba.

Szakmai partnerek:
– Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége
– Magyar Víziközmű Szövetség
– Messe&Marketing Michael Pittscheidt

Formáljuk együtt a jövőt! Legyen részese azENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA világának!

Kapcsolat:
HUNGEXPO Zrt.

MÁRKI ENIKŐ
KIÁLLÍTÁSIGAZGATÓ
Mobil: +36-30-948-5129
E-mail: marki.eniko@hungexpo.hu

ÉRTÉKESÍTÉS

NAGY FRUZSINA
Mobil: +36-30-557-8792
E-mail: nagy.fruzsina@hungexpo.hu

SZABÓ JÁZMIN
Mobil: +36-30-823-7862
E-mail: szabo.jazmin2@hungexpo.hu

MARKETING

ABONYI ESZTER
Mobil: +36-30-495-6497
E-mail: abonyi.eszter@hungexpo.hu

Bővebb információ:

ENVIRONTEC HONLAP